29 Şubat 2012 Çarşamba

knight online para kasma programı

knight online para kasma programı

Knight Online GB Kasma (Para Kasma,Para Hilesi)

Merhaba Arkadaşlar... Knight Online Para Kasma hızlı para kasma ve knight online gb yapma formullerinden birini size anlatacağım.Knight online üzerinden Para kaybedenler Çoktur Para Kazananlarda Çoktur.Siz Para Kaybetmeyin akıllı olun sadece bir oyun olduğunu unutmayın.Knight Online oyun içindeki para gerçek parayla satışı yapılıyor.

Peki bu oyun içindeki GB yi nasıl üretiyolar nasıl buluyolar ? Knight online bug bulunmamaktadır.GB satıcılarının çoğu yasal yollarla para kasmakta ve kastıkları parayı gerçek parayla satmaktadırlar peki yasal yollarla knight online üzerindne nasıl para kasabiliriz ?

Knight online gb yapma Formullerinden 2 tanesini sizlere Anlatacağım.



1-Ticaret Yaparak Ve Pazarcı Olarak :

Bu Formül İle Knight Online da 10-20 GB Paranız olması gerekmektedir böyle biraz yüklü bir paranız olduktan sonra paranızlan server üzerinde en çok satılan ve satılabilecek bir malzeme belirleyin bir ITEM veya takı Değeri çok olsun 10 gb fln olsun Ucuza bulmaya çalışın bulunca Alın Daha sonra Onu Aldığınız paradan 1-2 gb daha fazla miktarda pazara koyun hemen çekilmez fakat pazarda gezen userler size Takas teklifleri sunacaktır.Onları değerlendirin veya bekleyin Sabırlı olursanız Kazanacaksınız.


---> Bu Formül Deneyim , Ticaret Zekası Ve Sabır İster.



2 - Madencilik İle GB Kasma :

Knight Online GB Kasma 2.Formul Madenciliktir.Peki okadar Basit bir şeyden nasıl para kasacağız ?

İlk Olarak Ortalama 3 gb ile pazarda satılan GOLD Mattock yani altın kazma almamız lazım diğer türlü o ilk verilen kazma ile yavaş çıkıyor ve çok bekletiyor.

Bunun için Gold Mattock Alın Daha sonra Piyasada Temiz Ve Virüssüz Olan Maden Koxp Bulun Size Önereceğim PowerMaden Koxp dur.İster Koxpla ister elle Çalışın Koxpla Çalışırsanız daha rahat ve hızlı olur diğer türlü yorulabilir ve sıkılabilirsiniz.Gold Mattock ile yaptığınız kazılarda aldığınız gold Mystr. ITemlerinizi Kırdırın Bot Otomatik kırdırmaktadır.Opal,Safir,Crystal,Yeşil Kutu Gibi İtemler Çıkmaktadır böyle böyle bunlar çoğalmaktadır tabi ezik mana pot da çıkabiliyor.Ben Koxpla 2 gün full pc Açık 400m Para Kastım.Ve Sadece crystal opal ve safirden 100 opal 80 safir ve 150 tane crystal çıktı bunları sattım yeşil kutu flnda çıktı onlarıda sattım Satıcıya bile satsanız 3-4 gb Para Kazanırsınız İşte Knight Online GB Kasma işi budur.

Knight Online gb , Knight Online para kasma Bukadar Kolay Durmadan Oyuna Para yatırmayın yatıracaksanız 1 Kere yatırın ve dediğim 2 formulden birini yapın KAZANACAKSINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..