24 Mayıs 2012 Perşembe

evim şahane parayı kim veriyor


evim şahane parayı kim veriyor

Evinizi Baştan Yaratan Evim Şahane Programı EN Çok Merak Edilen Nokta Ev Masraflarını Kim Ödüyor.İşte Bu Sorunun Cevabı Ev Masrafını Tamamen Program Üstleniyor.

Hafta içi her gün saat 14.30’da ekrana gelecek programda, alanında başarılı projelere imza atan Mimar Selim Yuhay, konuk olacağı evde, büyük bir değişime imza atacak ve evi, ev sahibinin hayalindeki hale getirecek.

Evim Şahane Mimarı Selim Yuhay, Türkiye’nin en yetenekli usta ekibi ve Evim Şahane TIR’ı, hayallerini gerçekleştirmek isteyenlerin kapılarını çalacak. Ardından da aile fertleri birkaç günlüğüne evden uzaklaşacaklar. Döndüklerinde ise bambaşka bir evle karşılaşılacaklar.

“Evim Şahane” ekibi; salon, yatak odası, oturma odası, çocuk odası, bebek odası, mutfak, banyo, antre, bahçe veya balkon fark etmeksizin, hayalleri gerçekleştirecek.

İşe, evinin dekorasyonundan memnun olmayan ev sahibini yakından tanıyarak başlayacak olan Mimar Selim Yuhay, ev sahibinin hayallerini, zevk ve tercihlerini öğrendikten sonra yeni tasarım için bir yol haritası, bütçe ve alışveriş listesi çıkarıp, ardından da büyük değişim için start verecek.

Evin baştan yaratılacak odasındaki eşyalar boşaltılırken, eski mobilyalar yepyeni bir görünüme kavuşmak için hızlıca “Evim Şahane” atölyesine gönderilecek. Ev sahibi ise, alışverişe çıkıp alınması gereken malzemeleri ve zevkine uygun, şık aksesuarları tamamlayacak.

Kanal D izleyicileri de, Evim Şahane’de bir yandan her gün bir mucizeye tanıklık ederken, diğer yandan da evlerde yapılan dekorasyon yanlışları, dekorasyon dünyasındaki yenilikler, eski eşyaların yeniden değerlendirilmesi gibi konularda bilgi edinecekler.

7 yorum:

  1. Ben naile taşdemir programınızı çok beğenerek izliyorum bende mutfağımı yenilemek istiyorum fakat katılım ücretinin miktarını öğrenmek istiyorum acele yardımlarınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Artik aydin'da gelin diyoruz

    YanıtlaSil
  3. Bu istanbul dunyanin sonuna kadar da yapilsa bu istanbul'un evlerini mimar biteremez Aydin'a bekliyoruz selamlar elini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kucuk illere gelsin evim sahane mimar selim beyi bekliyoruz istanbul bitmez

      Sil
    2. Sira aydin'a denizli'ye gelsin

      Sil
  4. Zeytinburnu'na da gelin :)

    YanıtlaSil
  5. Ev sahibi para oduyormu merak ediyorum

    YanıtlaSil

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..