12 Mart 2012 Pazartesi

TrabzonSpor - Sivas Maçı Canlı izle Lig Tv

TrabzonSpor - Sivas Maçı Canlı izle Lig Tv




Trabzonspor Sivasspor Maçı 12 mart pazartesi günü saat 20.oo trabzonsporun ev sahipliğinde maç oynanacak.Trabzonspor Sivasspor Maçı lig tv ekranlarında ve trt radyolarından takip edebilirsiniz.
Spor Toto Süper Lig’de 30. hafta yarın akşam Trabzonspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak müsabakayla kapanacak. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş karşısında aldığı galibiyetle hem moral bulan hem de ligde üçüncü sıraya yükselen Trabzonspor, sezonun dişli ekiplerinden Sivasspor’u da yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Bordo-mavili ekipte sakatlığı nedeniyle tedavi olmak için ülkesine giden Glowacki ve sakatlığı devam eden Vittek dışında eksik bulunmuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in geçtiğimiz hafta deplasmanda Beşiktaş’ı mağlup ve iyi bir mücadele sergileyen ilk 11’i değiştirmesi beklenmiyor.

Ligde kalan 5 maçın 4’ünü play-off mücadelesi veren Sivasspor, Gençlerbirliği, Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynayacak olan Karadeniz ekibi, zorlu süreçte Beşiktaş’ın ardından Sivasspor’u da yenmenin planlarını yapıyor.

Bu arada, ligde forma giydiği 25 maçta 30 gol atarak krallıkta açık ara önde giden bordo-mavili takımın golcüsü Burak Yılmaz da Sivasspor maçında rekor kırmayı hedefliyor. Başarılı futbolcu, Sivas maçında atacağı 1 golle 31 golle kulüp tarihin en golcü oyuncusu olan Fatih Tekke’yi yakalaşacak.

Trabzonspor ile Sivasspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak olan müsabakayı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını Muharrem Yılmaz ve Ali Saygın Ögel yapacak.

Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celutska, Zokora , Colman, Adrian, Halil (Volkan) Olcan ve Burak. Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanına tedavi için ülkesine giden Glowacki ile sakatlığı devam eden Vittek katılmadı. Olcan ve Burak takımdan ayrı koşu yaparken, Zokora da tek başına yürüyüş yaptı. Diğer futbolcular ise koşu ve koordinasyon çalışmasının ardından 5’e 1 top kapma çalışması yaptı.

Bordo-mavililer, akşam saatlerinde yapacağı ikinci idmanla çalışmalarını sürdürecek.

Galatasaray’a sahasında 4-0 yenilen Sivasspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Galatasaray maçındaki hakem hatalarından yakındı. Çalımbay, ''Galatasaray maçının hakeminden kesinlikle memnun değiliz. Ama bize yakışanı yapıp kendisini tebrik ettik.” dedi.

Rıza Çalımbay, Ligde telafisi olmayan maçlar oynadıklarını, Galatasaray maçının da bunlardan birisi olduğunu vurgulayarak, "Bilhassa bireysel hatalardan canımız yanıyor. Girdiğimiz pozisyonlarda dikkatli olsak kazanabilirdik. Yediğimiz goller inanılmaz kötü goller. Burada bir de hakem faktörü var." dedi.

VERİLMEYEN PENALTIMIZ MAÇIN KADER ANIYDI

Telafisi olmayan maçlar oynadıklarını, hakemlerin dikkatli olması gerektiğini kaydeden Çalımbay, "Bana göre dikkatli değiller. Büyük takımlara biraz daha toleranslı davranıyorlar. Maçın hakemi bizim oyunculara en ufak pozisyonda sarı kart gösterdi. Maçın başında verilmeyen penaltı maçın kader anıydı. Rakip bir korneri uzun süre kullanmadı. Biz yapsak sarı kart gösteriyor. Bana göre hakemler hata yapıyorlar. Biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor. Çok takımların canı yanıyor. Biz nasıl sahada gayret gösteriyorsak, hakemlerin de bizim gibi gayret göstermesi gerekiyor." dedi.

HAKEMİ TEBRİK ETTİK

Galatasaray maçının hakeminden kesinlikle memnun olmadıklarına işaret eden Çalımabay, "Ama bize yakışanı yapıp kendisini tebrik ettik. Bunu birilerinin söylemesi gerekiyor. Belki çok fazla gözükmüyor ama maça damgayı vuran hakem oldu. İnanılmaz derece basit, gözükmeyen ama insanın canını yakan hatalar oluyor.'' diyerek şöyle devam etti:

"Hakemlerin kalan maçlarını iyi yöneteceklerine inanıyorum. Hakemler bizi tutsun istemiyoruz, normal yönetsinler yeter. Biz gerekli mücadeleyi sahada gösteriyoruz zaten. Bunları çok üzüldüğümüz için söylüyorum. Daha önce sadece Eskişehir maçındaki hatalarla ilgili konuşmuştum. İnşallah bundan sonra daha dikkatli olurlar. Kuddisi Müftüoğlu tecrübeli bir hakem. Trabzon maçını iyi yöneteceğine inanıyoruz. Biraz daha dikkat ederlerse çok daha iyi olur. Kalan 5 maçımızı mükemmel bitirmek istiyoruz."

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA LİG MAÇINDAKİ HATAYI YAPMAYACAĞIZ

Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Galatasaray eşleşmesini de değerlendirerek, "Lig maçında yaptığımız hataları orada yapmayacağız ve galibiyet için oynayacağız. Galatasaray veya kimin çıktığı önemli değil. Bu sene her şey ters gidiyor. Biz Süper Lig takımı olarak kurada ikinci torbada yer alıyoruz. Bize her zaman güçlü takım çıkıyor. Daha önce Mersin İdman Yurdu ile oynadık. Şimdi Galatasaray çıktı yine deplasman. Ama fark etmiyor, korkumuz yok." şeklinde konuştu.

HEDEF İÇİN TRABZON MAÇI BİR FIRSAT

Sivassporlu futbolculardan Erman Kılıç ise, Galatasaray maçında alınan mağlubiyet için üzgün olduklarını kaydederek, "Galatasaray maçında kötü oynamadık. Telafiyi Trabzon'da yapmak istiyoruz. Trabzon deplasmanından puan veya puanla dönmek istiyoruz. Hedeflerimiz için Trabzon maçı büyük bir fırsat olacak." dedi.

Kupada Galatasaray ile eşleşmelerini değerlendiren Kılıç, "Galatasaray zor bir rakip. Buradaki maçta 4-0'lık skor herkesi yanılttı diye düşünüyorum. İnşallah kupa maçında iyi oynayıp tur atlamak istiyoruz." ifadesini kullandı.

TRABZON'DA TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ

Takım kaptanı Uğur Kavuk da Galatasaray maçında hak etmedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, “Dönem dönem iyi oynadık ve pozisyonlar bulduk. Golleri de bulabilirdik ama son 10 dakikada yediğimiz 2 golle farklı mağlup olduk. Bu maçı unuttuk. Şimdi tek amacımız Trabzonspor maçı. Trabzon maçında bunu telafi etmek istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var. İnşallah istediğimiz sonuçla döneriz." diyerek konuştu.

Kupadaki Galatasaray eşleşmesini de değerlendiren Kavuk, "Bizim öncelikli hedefimiz 2 - 3 maç kazanarak ligde istediğimiz yere gelmek. Kupa ayrı bir ayak. İnşallah ligde yenemediğimiz rakibimizi kupada yener ve yolumuza devam ederiz." dedi.

TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ

Bu arada Sivasspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay antrenman öncesi futbolcularla toplantı yaparak Galatasaray maçında yapılan hataları değerlendirdi.

Kırmızı - beyazlılar, düz koşu ve açma-germe hareketleriyle başladığı idmanda pas çalışması ve top kapma çalışması yaptı. Sakatlığı bulunan Ziya Erdal takımdan ayrı düz koşu yaptı. Hayrettin ve Milan Cerny ise sakatlıkları nedeniyle antrenmana katılmadı. Cerny’nin ülkesinde doktor nezaretinde çalıştığı, Trabzon maçı öncesinde takıma katılacağı ancak oynamasına maç günü karar verileceği öğrenildi. Trabzon maçında cezalı olan Uğur ile sakatlığı bulunan Ziya'nın forma giyemeyeceği belirtildi.

Trabzonspor'da Çifte İmza

Trabzonspor, kaleci Onur Recep Kıvrak ve Brezilyalı futbolcu Alanzinho’nun sözleşmesini uzattı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki törende Onur 5, Aalanzinho ise 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kulüp Yönetim Kurulu üyesi Recep Denizer, iki sporcunun bugüne kadar Trabzonspor'a çok önemli katkıları olduğunu belirterek, “Attıkları imzalarla bunu pekiştireceğiz. Uzun yıllar her iki kardeşimizden de Trabzonspor’a hizmet bekliyoruz. Tüm Trabzonspor camiasına ve sporcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın.” diye konuştu.

Onur’la 5, Alanzinho ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını dile getiren Denizer, “Özellikle Onur’a Trabzonspor camiası olarak teşekkür etmek istiyoruz. Kulübümüzdeki dengeleri bozmamak adına kendisi büyük özveride bulunmuştur.” ifadelerini kullandı. Onur’un sözleşmesinde ‘8 milyon Euro’ya serbest kalır’ şeklinde bir maddenin bulanmadığını da ifade eden Denizer, “Onur’un uzun süre daha Trabzonspor'a önemli hizmetleri olacaktır. Kendisi de takım içerisindeki dengeleri bozmamak adına büyük özveride bulunmuştur. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başarılı kaleci Onur ise Trabzonspor ile sözleşme yenilemekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Trabzonspor’un büyüklüğünü bildiğini belirten Onur, ''Bugün gerçekten benim için önemli gün. Çok mutluyum. Sonuçta kendi evimde kaldım. Tekrar sözleşmemi uzattım. Bunun büyük mutluluğunu yaşıyorum. Kulübümüzün büyüklüğünü biliyorum. Bu zamana kadar elimden gelenin en iyisini yapmak için çabaladım. Hırsla çalışmalarıma devam edeceğim. Duygularım tarifsiz. Böyle bir camianın yanımda olduğu için herkese teşekkür ediyorum. Sakatlığım süresi içinde başta başkan ve yöneticiler olmak üzere herkese beni dünyanın en iyi doktoruna gönderdikleri için teşekkür ederim. Bana ne kadar değer verdiklerini ve sahip çıktıklarını biliyorum. Bunun en iyi örneği budur.” şeklinde konuştu.

Takım arkadaşı kaleci kaptan Tolga’dan da övgüyle bahseden Onur, şöyle devam etti: “Tolga abi önce çok iyi bir abi, insan ve iyi bir kaptan. Şu anda kendimi her şeyimle hazır hissediyorum. Şans gelirse kaldığım yerden tekrar devam etmek istiyorum. Aslında Bora abi ve Zeki’yi de katarsak çok iyi 4 kalecimiz var. Büyük takımların hedefleri büyük olduğu için iyi kalecileri olmak zorunda. İyi kaleciler sıkıntı değil Trabzonspor için şans. Rekabet her zaman takıma kazandırır. Elimizden geldiğince en iyi şekilde çalışıp o formayı alnımızın akıyla terleteceğiz.”

Brezilyalı futbolcu Alanzinho da 3 sene sonra kendine yeni bir sayfa açtığını kaydederek, “3 yılın üzerine yeni sayfa açıyorum. Bunun için çok mutlu ve memnunum. Mutluluklarla ve çok güzel deyimlerle geçen 3 yılı geride bıraktım. Kulüp ve şehirdeki insanlar beni çok iyi sahiplendiler, sürekli yardımcı oldular. Buraya büyük bir aidiyet duyuyorum. Türk futbolunda bu kadar önemli yeri ve futbol geleneği olan bir yerde devam etmek, buranın parçası olmak benim için büyük onur. Yeni açılan bu sayfada umarım katkılarım daha üst seviyeye çıkar.” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..