12 Mart 2012 Pazartesi

O Ses Türkiye Van Özel izle 14 Mart 2012


O Ses Türkiye Van Özel izle 14 Mart 2012

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı 'O Ses Türkiye' yarışması Van'a destek için dev bir konsere imza atıyor.Show TV ekranlarında; yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği dünyaca ünlü yarışma "The Voice"ın Türkiye versiyonu “O SES TÜRKİYE”, Van’a destek için dev bir konsere imza atıyor. O ses Türkiye’nin en beğenilen sesleri, Türkiye-Van kumbarasına destek için unutulmaz bir konser verecek.

O SES TÜRKİYE VAN KONSERİ TANITIM VİDEOSU...

DEV KONSER

O Ses Türkiye, geçtiğimiz yıl Van’da meydan gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından, yaraların bir nebze daha sarılabilmesi için dev bir konser düzenleyecek. Konsere, O Ses Türkiye’nin unutulmaz 12 ismi damgasını vuracak. En beğenilen parçalar, bu kez de Van için söylenecek.

12 PERFORMANS SAHNE ALACAK

Destek konserinde Hülya Avşar, Hadise, Mustafa Sandal ve Murat Boz’un takımlarından tanıdığımız; Barış Ekmen, Bihter Erkmen, Fatma İşcan, Oğuz Berkay Fidan, Buse Fulya Yılmaz, Derya Avcı, Nurullah Çukan, Cansu Ceren Gönen, İbrahim Şevki, İrem Derici, Melis Kar, Mehmet ve Koray şarkılarıyla renk katacak.

Turkcell’in başlattığı kampanya ile düzenlenen gecede Türkiye-Van kumbarasına destek vermek isteyen seyirciler; ‘VAN’ yazarak 5283’e kısa mesaj göndererek destek olabilecekler.

O Ses Türkiye Van Özel Bölümü, 14 Mart Çarşamba akşamı, saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..