24 Şubat 2012 Cuma

recep tayyip erdoğan'ın hastalığı nedir

recep tayyip erdoğan'ın hastalığı nedir

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hastalığı Nedir Neden Ameliyat Oldu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hastalığı Nedir Neden Ameliyat Oldu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hastalığı Ne, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Sindirim Sistemi Rahatsızlığı Nedeniyle Ameliyat Oldu, Başbakan'ın Hastalığı Nedir Neden Ameliyat Oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hastalığı Nedir Neden Ameliyat Oldu

Başbakan Erdoğan Ameliyat Oldu
Erdoğan'ın hafta sonu bağırsaklarıyla ilgili bir operasyon geçirdiği iddiası gündemi sarstı.

Başbakan'a bağırsak operasyonu. Gündem bu iddia ile karıştı. Erdoğan'ın hafta sonu bağırsaklarıyla ilgili bir operasyon geçirdiği iddiası gündemi sarstı. Ardından Başbakan'ın Twitter hesabından konuyla ilgili bir açıklama geldi.

İnternette dolaşan iddialar şöyle; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu bağırsaklarında meydana gelen rahatsızlık nedeniyle Marmara Ünivertesi Hastanesi'nde operasyon geçirdi.

Yine iddialara göre, Erdoğan'ın bu akşam taburcu olması bekleniyor. Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada: "Başbakanımız İstanbul Marmara Üniversitesi Hastanesi'nde bağırsak problemi nedeniyle küçük bir operasyon geçirdi, sağlık durumu iyi." bilgisi verildi.


Ülserli kolit
Erdoğan’ın bir süreden beri bağırsaklarında yaşadığı ‘ülserli kolit’ rahatsızlığı nedeniyle ilaç tedavisi gördüğü ve düzenli diyet yaptığı vurgulandı. Ancak, ishal, kanama ve kilo kaybı gibi kontrol edilemeyen sonuçları olan hastalığın tedavisi için cerrahi müdahale öneriliyor. Erdoğan’ın resmi davetler başta olmak üzere gittiği her yerde, diyet programına uygun olarak, ekibi tarafından önceden “salçasız, baharatsız ve acısız menü hazırlanması” talebini ilettiği bildirildi. Erdoğan, operasyon kararını geçen hafta aldı. Erdoğan’ın, en son perşembe günü brifing aldığı çalışma arkadaşlarının “Haftasonu yeniden çalışabiliriz” önerisine, “Devamı sonraya kalsın, haftasonu operasyon geçireceğim” dediği öğrenildi.


Başbakan Recep Eayyip Erdoğan Kolon Kanseri/Talat Atilla

İLK TELEFON KILIÇDAROĞLU'NDAN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı geçirdiği ameliyat nedeniyle telefonla aradığını belirterek, "Görüşme olanağımız olmadı. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşmuş olur" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..