25 Şubat 2012 Cumartesi

Google ı'm Feeling Lucky Buton

Google ı'm Feeling Lucky Buton

Google Sürpriz mi Hazırlıyor?





Google ın Anasayfasında "Kendimi Şanslı Hissediyorum" Butonuna Tıkladığınız Zaman Çıkan Geri Sayım, Acaba Bir Sürprizin Habercisi Mi?
Bildiğiniz gibi, google ın orijinal anasayfasında "ı'm Feeling Lucky" butonuna tıklarsanız, size 1 Ocak 2010'a kadar kalan süreyi geri sayım olarak gösteriyor. Bununla ilgili detaylı bilgileri dün sizlere vermiştik. Şimdi bu hoş özelliğin dünya çapında nasıl yorumlandığını sizlere aktaracağız. Bilişim uzmanları,google ınbizlere büyük bir sürpriz hazırlandığından neredeyse emin. Geri sayımı görmek için Google.com'u açın ve arama kutusuna hiçbir şey yazmadan "ı'm Feeling Lucky" butonuna tıklayın.

Geri sayım sona erdiğinde neyle karşılaşacağımızı henüz bilmiyoruz. Firma, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmıyor. Bazı kullanıcılar ve bilişim editörleri ise, bunun sadece bir geri sayım olduğunu, başka herhangi bir sürprizle karşılaşmayacağımızı söylüyor. iddialar ise google ın ses getiren telefonu Nexus One üzerinde yoğunlaşıyor. Nexus One'ın çıkış tarihini açıklayacağını iddia edenler, iddialarını biraz daha ileriye taşıyıp belki de 1 Ocak'ta telefonun piyasaya sürüleceğini düşünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..