2 Ocak 2012 Pazartesi

kanal d yalan dünya dizisi


kanal d yalan dünya dizisi

Kanal D'de Yeni Dizi Yalan Dünya. Ne zaman Başlayacak? Oyuncuları Kimler.Kanal D'de Yeni Dizi Yalan Dünya 1. Bölüm Fragmanı İzle.Kanal D'de Yeni Dizi Yalan Dünya.

Kanal D'nin beklenen iddialı dizisi Yalan Dünya yakında kanal D ekranlarında başlıyor. Yalan Dünya'nın 1. Bölüm fragmanı yayınlandı. Avrupa Yakası hayranlarının merakla beklediği Gülse Birsel'in Yalan Dünya'sı başlıyor.

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ve oynadığı "Yalan Dünya" çok yakında Kanal D'de başlayacak. Usta oyunculardan oluşan dizinin tam kadrosu ilk kez bir araya geldi.

Birbirinden çok zıt ve farklı iki aile, bir takım tesadüfler sonucu istanbul Cihangir'in göbeğinde; yan yana, hatta aynı terasta bir arada yaşamaya mahkum olursa...

İki taraf içinde artık her gün yepyeni bir macera ve beklenmedik süprizler beklemektedir.

D Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Jale Atabey Özberk'in, senaryosunu Gülse Birsel'in üstlendiği kahkaha yüklü Yalan Dünya'nın oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Öner Erkan, Nihal Yalçın, Bartu Küçükçağlayan, Tuna Orhan, Ömür Arpacı, Hakan Meriçliler, İrem Sak, Gupse Özay ve Gönül Ülkü yer alıyor.

adı belli oldu.”Yalan Dünya” olarak açıklanan dizinin oyuncu kadrosuda netleşti.Kanal D ekranlarında yayınlanacak Yalan Dünya dizisinde Beyazıt Öztürk,Hasibe Eren,Olgun Şimşek,Nihal Yalçın,Bartu Küçükçağlayan rol alacak..

Yalan Dünya, çok yakında Kanal D'de başlıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..