27 Aralık 2011 Salı

milli piyangoda en çok çıkan numaralar

milli piyangoda en çok çıkan numaralar


PİYANGODA ENFAZLA İKRAMİYE ÇIKAN İL İSTANBUL! EN ÇOK ÇIKAN NUMARA 3
Piyangoda en çok çıkan rakamlar
Milli Piyango'nun Yılbaşı çekilişlerinde, en çok büyük ikramiye isabet eden ilin İstanbul, en fazla çıkan rakamın da 3 olduğu ortaya çıktı.

BİLGİN ŞAŞMAZ
ANKARA (İHA) - İHA muhabirinin, son 15 yıllık Milli Piyango Yılbaşı çekilişlerinden yaptığı derlemeye göre, talih kuşu en fazla İstanbullular'ın yüzüne güldü. Son 15 yılda 12 kez çeyrek, 2 kez yarım ve bir kez de tam bilete isabet eden Yılbaşı çelişi büyük ikramiyesi, en fazla İstanbul'da satılan biletlere isabet etti. Son 15 yılda toplam 53 kişiyi sevindiren büyük ikramiyelerin biletlerinin 17'si İstanbul'da satıldı. İstanbul'u, 8 kez Yılbaşı büyük ikramiyesi isabet eden Ankara, 5 kez isabet eden Mersin ve 4 kez isabet eden Adana izledi. Büyük ikramiyenin 3 kez ziyaret ettiği İzmir'i ise 2'şer kezle Antalya, Eskişehir ve Manisa izledi. Milli Piyango'nun Yılbaşı çekilişlerinde büyük ikramiye, Trabzon, Bursa, Burdur, Samsun, Batman, Aydın, Kahramanmaraş, Van, Tekirdağ ve Tokat'a da birer kez isabet etti.

Talih kuşunun rakamsal istatistiklerinde ise "3" rakamının ağır bastığı gözlendi. Son 15 yıllık dönemde büyük ikramiye eden biletlerin üzerindeki rakamlar incelendiğinde "3" rakamının 18 kez şans küresinden çıktığı belirlendi. "3''ü izleyen "6" ve "7" rakamları 13'er kez çıkarak en şanslı 2. rakam olurken, "5" rakamı 11 kez, "1", "2" ve "9" rakamları ise 10'ar kez büyük ikramiye kazanan biletleri belirledi. Milli Piyango'nun Yılbaşı çekilişlerinin en "talihsiz" rakamı ise '0' oldu. Son 15 yılda büyük ikramiye isabet eden Milli Piyango biletlerinin sadece 5'inde "0" rakamı yer aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..