23 Aralık 2011 Cuma

hayatın şifreleri uzaydan gelen sesler

hayatın şifreleri uzaydan gelen sesler



Uzaydan Gelen Felaketler HakkındaZaman: son 5000 yıl
Mekân: Dünya

Ve üçüncü melek boru çaldıUzaydan Gelen Felaketler Uzaydan Gelen Felaketler Nelerdir? Uzaydan Gelen Felaketler gökten meşale gibi yanan büyük bir yıldız ırmakların üçte biri üzerine ve suların pınarları üzerine düştü. VAHİY KİTABI 8: 10

Ateş ve kükürtUzaydan Gelen Felaketler Uzaydan Gelen Felaketler Nelerdir? Uzaydan Gelen Felaketler vebaUzaydan Gelen Felaketler Uzaydan Gelen Felaketler Nelerdir? Uzaydan Gelen Felaketler Sodom ve GomorraUzaydan Gelen Felaketler Uzaydan Gelen Felaketler Nelerdir? Uzaydan Gelen Felaketler yedi yıllık Mısır kıtlığı ve Tufan... Tanrı'nın kendisine karşı çıkanlara öfkesini yağdırdığı hakkında pek çok hikâye vardır. Kuşaklar boyunca arkeologlar ve Kitabı Mukaddes araştırmacıları doğrusunu söylemek gerekirse gerçekten çok sembolik olan bu felaketlerin doğruluğu konuları üzerinde tartışmışlardır.

Sonra 2. binyıldaki büyük Thera yanardağ patlamasıUzaydan Gelen Felaketler Uzaydan Gelen Felaketler Nelerdir? Uzaydan Gelen Felaketler 265 yılında Kıbrıs'taki büyük deprem ve 1815'te Endonezya'daki Tambora yanardağı patlaması gibi belgelenmiş doğal afetler de vardır. Bu sonuncusu atmosfere öylesine çok volkanik toz püskürtmüştü kiUzaydan Gelen Felaketler Uzaydan Gelen Felaketler Nelerdir? Uzaydan Gelen Felaketler 12 ay sonra AvrupaUzaydan Gelen Felaketler Uzaydan Gelen Felaketler Nelerdir? Uzaydan Gelen Felaketler ünlü "yazsız yıl "da titremişti.

Bilimadamları ve tarihçiler bu tür felaketlerin etkileri üzerinde tartışırlarsa daUzaydan Gelen Felaketler Uzaydan Gelen Felaketler Nelerdir? Uzaydan Gelen Felaketler bunların varlıklarından kuşku duyulmaz. Ancak şimdilerde bazı bilimadamları ortaya yeni bir soru atmaktadırlar: Tarihin akışını değiştiren ama belgelenmemiş doğal afetler olmuş mudur?

Immanuel Velikovsky 1950'de yayınladığı Worlds in Collision'da eski çağlar dünyasınınUzaydan Gelen Felaketler Uzaydan Gelen Felaketler Nelerdir? Uzaydan Gelen Felaketler yeryüzüne çarpan kuyrukluyıldızlar nedeniyle pek çok ekolojik değişikliğe uğradığını iddia etti. iddialarını daha da ileri götürerek Venüs ve Mars gezegenlerinin İÖ 2. ve 1. yüzyılda dünyayı altüst ettiğini söyledi.

Velikovsky'nin kuramları bilimadamları arasında öyle ateşli bir muhalefet doğurdu kiUzaydan Gelen Felaketler Uzaydan Gelen Felaketler Nelerdir? Uzaydan Gelen Felaketler bazıları kitabını yasaklatmaya bile çalıştılar. Velikosky'nin bazı fikirleri saçmadır ama yazarUzaydan Gelen Felaketler Uzaydan Gelen Felaketler Nelerdir? Uzaydan Gelen Felaketler bir kuyruklu yıldız dünyanın yakınından geçtiğinde dünyayı bombardıman edecek meteor yağmurunu tam olarak tarif etmiştir.

Worlds in Collision'dan yarım yüzyıl sonra kuyruklu yıldızlarUzaydan Gelen Felaketler Uzaydan Gelen Felaketler Nelerdir? Uzaydan Gelen Felaketler bu kez eski iklim değişiklikleri araştırmalarında büyük ilerlemeler kaydedilmiş olmasının sonucunda tekrar arkeoloji haberlerinde boy göstermeye başlamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..