21 Aralık 2011 Çarşamba

facebook isim değiştirme limiti doldu

facebookda ismimi değiştirebiliyoken artık değiştirmiyor ve şöyle bir yazı yazıyor 'Ad Değişikliği Sınırına Ulaşıldı
Üzgünüz. Adını zaten izin verilen maksimum sayıda değiştirmiş olduğundan tekrar değiştiremezsin. Kızlık soyadın gibi, gerçek hayatta kullandığın bir başka adı eklemek için lütfen "Diğer Adın" alanını kullan. '' yazısı yazıyor. bu durumda ne yapabilirimmm ? lütfen bana yardımcı olun lütfennnn :/

4 yorum:

  1. aynı sorunu bende yaşıyorum biri yardım etsin bize

    YanıtlaSil
  2. FACE ŞİFRESİNİ YANLIŞ YAZIP, HESABIM CALINDI DİYORSUNUZ, SONRA GÜVENLİK PROSÜDÜNÜ TAKİP EDİYORSUNUZ, FACE İSMİN DOĞRUMU DİYE SORDUĞUNDA HAYIR DEĞİŞTİRİLMİŞ DİYORSUNUZ, VE SİZE BİR HAK DAHA VERMİŞ OLUYOR, ORDAN DEĞİŞİYORSUNUZ, BENİM HESAPTA DA AYNI SORUN VARDI, TESADÜFEN BU YOLLA YAPTIM, ;)

    YanıtlaSil
  3. FACE ŞİFRESİNİ YANLIŞ YAZIP, HESABIM CALINDI DİYORSUNUZ, SONRA GÜVENLİK PROSÜDÜNÜ TAKİP EDİYORSUNUZ, FACE İSMİN DOĞRUMU DİYE SORDUĞUNDA HAYIR DEĞİŞTİRİLMİŞ DİYORSUNUZ, VE SİZE BİR HAK DAHA VERMİŞ OLUYOR, ORDAN DEĞİŞİYORSUNUZ, BENİM HESAPTA DA AYNI SORUN VARDI, TESADÜFEN BU YOLLA YAPTIM, ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya Facebook'a Girerken Yanlış Şifre Yazıyorum , Ama Şifreyi Yanlış Girdiniz Caps Lock Tuşunun Kapalı Olduğundan Emin Olun Filan Diyo Hesapım Çalındı Kısmı Nerde ?

      Sil

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..