25 Aralık 2011 Pazar

denizbank sınav soruları 2011 - 2012

denizbank sınav soruları 2011 - 2012

DENİZBANK SINAV SORULARI



Deneyimliler

Siz de Fark Yaratanların Bankası Deniz'e gelin, Tutkuyla Çalışan Bankacılar Arasında Yerinizi Alın...

Deneyim kazandığınız alanda en az 2-3 yıllık tecrübeli ve işinizin gerektirdiği yetkinliklere sahipseniz kariyerinize Deniz'de yön verebilirsiniz. Deneyimli çalışanlara ihtiyaç duymamız halinde, söz konusu olan açık pozisyonların ilanı verilir.
Kariyerinde İlk Adımı Atacaklar

Aydınlık Bir Gelecek Deniz'de ...

Geleceğiniz için bugüne kadar çok şey yaptınız. İyi okullara girmek için çabaladınız, o okullarda iyi dereceler yaptınız ve sıra en önemli kararı vermeye geldi. Kariyerinize nerede başlayacaksınız? Geleceğiniz için iyi bir karar vermek ve emin adımlarla başarıya yürümek için sizi Deniz'e bekliyoruz.

Deniz'de yerini almak isteyen yeni mezunlar, önce genel yetenek sınavına alınır sonrasında pozisyona göre kişilik envanteri uygulaması ve ingilizce sınavına tabii olur ve başarılı olan adaylar mülakat sürecine dahil edilirler.
Genel Müdürlük

Müfettiş Yardımcılığı
Direkt Satış
AçıkDeniz Telefon Bankacılığı
Merkezi Operasyon

Genel Müdürlük Org. Yapısı hakkında aytrıntılı bilgi için tıklayınız.
Şube

Satış
Gişe Görevlisi

Deniz'de Staj

Kendine değer katmak isteyen üniversite ya da ticaret lisesi öğrencilerine teorik bilgileriyle ilgili pratik yapma ve bu bilgileri uygulamaya geçirme imkanı sağlıyoruz...
Üniversite Öğrencileri

Yaz ve sömestr dönemlerinde, şubelerimize başvuru yaparak DenizBank'ı tanımak isteyen üniversite öğrencileri'ne staj imkanı tanınmaktadır. Staj süresince stajyere "mesleki / bireysel gelişim sağlayıcı bilgi ve becerilerin kazandırılması, var olan bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi" esastır.
Ticaret Lisesi Öğrencileri

Beceri eğitimi uygulaması kapsamında Ticaret Lisesi Öğrencileri stajlarına her yıl öğretim yılı başında başlar, öğretim yılının sona ermesi ile birlikte staj dönemleri sona erer.



Denizbank 2011 soruları

Denizbank 2010 soruları

Denizbank Mulakat

BANKA SINAV SORULARINI GÖREMİYORSANIZ NEDENİ SORULARIN ARAŞTIRILIYOR OLMASINDAN KAYNAKLIDIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..