23 Aralık 2011 Cuma

adını feriha koydum final tüyoları

1-Koraydan hamile kalan Hande,Emirin peşini bırakmamaktadır.ve Bu sefer büyük bir plan yapar.Hamileliğini Emirden olduğunu söyleyen Hande Emir ve Ferihayı büyük şoka sokar. Feriha Emirden emindir. Emir her şeyi Ferihaya anlatacaktır ama Handenin bu yaptığına şaşırır. Emir......e ders vermek isteyen Feriha bu sefer neyin peşindedir.



2- Gelecek sezon ferihayı çok mutlu edecek bir süpriz yaşanacakmış.



3- Dizi Finalinde Feriha hamile kalacakmış. Doğururken ölecekmiş..Emir de Adını Feriha Koydum Dicekmiş..Öyle bitcekmiş dizi!



4- Halil 2. sezonda dizide olucakmış.



5- Emir aysunun hastalığını öğrendikten sonra yıkılır.ve hemen evden ayrılır. Feriha Emirin bu yıkılmasından sonra Emirin peşine düşer. Emirle arabayla giderken Ferihada Emirle birlikte biner. Emir Ferihayı dinlemez.ve ikiside kaza yapar. Emirin durumu iyidir ama Ferihanın ki çok kritiktir.



6- Emir’i Hande yüzünden neden zor günler bekliyormuş...



7- Halil Hapise gircekmiş.



8- 2.Sezon Mehmet ve Lara yakınlaşıcakmış..



9- Dizide Zehra Halil'in Vurmasıyla Değil Hastane Görevlisinin Sorumsuzluğu Yüzünden Öleceği Ve Bu Durumdan Dolayı Rıza'ya Baskı Yapan Şerife Ve Halil'in Babası Sikayetlerini Geri Çekmelerini İster .. Rıza Şikayetini Geri Çekince Mehmette Babasına Tahammül Edemez Ve Seherin Gercek Yüzünüde Babasından Öğrenen Mehmet Memlekete Gider.. Rıza'da Banka Borçlarından Dolayı Evine İcra Gelince Parayı Ödemek İçin Adamlardan Müsade İster Ve Dükkana Gider Dükkanda Kimse Olmadığını Farkeden Rıza Hemen Kasaya Bakar Ama Ortağı Tüm Paraları Alıp Kaçmıştır.. Feriha' İse Emir'in Tüm Gercekleri Ögrendiğini Sanıp O Vicdanla Oradan Ayrılır Ve Babasına Okula Gitmek İstemediğini Söyler Halbuki Emir Feriha Hakkında Gerçekleri Ögrenmemiştir Ve Annesi Hakkında Öğrendikleri İçin Aysunla Vakit Geçirmeye Başlar.. Halil İse Zehra'nın Ölümüyle Feriha'ya Kimsenin Baskı Yapmadığını Sanarak Tekrar Rızayla Konuşur Ve Feriha'yı İster İddialara Göre Rıza'nın Vereceği Cevab Herkesi Şaşırtacakmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..