10 Eylül 2011 Cumartesi

komşu çiftlik hacklendi İddiası




Merhaba Arkadaşlar Bazı Web Sitelerinde Gördüğüm Kadarıyla Komşu Çiftlik Oyun Sunucularına Bilinmeyen Nedenlerle Saldırı Yapıldığı Ve Komşu Çiftlik Oyununun Bu Yüzden Açılmadığı İddiaları Var..Oyunun Bu Kadar Tutulmasını Kaldıramayan Bazı Oyun Firmalarının Bu İşi Yaptığı Ortaya Atılmış.. Eğerki Oyunun Orjinal Web Sitesinden Bir Açıklama Yapılmadığı Takdirde Olayın Hack Olarak Kabul Edileceği Söylentileri Yayılmış.

Gerçekten Komşu Çiftlik Hacklendimi ?


Komşu Çiftlik Oyununun Çok Kısa Sürede Milyonlarca Kullanıcıya Ulaşmasını Kıskanan Bazı Oyun Firmalarının Komşu Çiftlik Benzer Oyunlar Çıkarması Komşu Çiftliği Bitirme Tamamen Ortadan Kaldırma Gibi Bir Düşünce İçine Girmişlermidir Acaba? Olamazmı ?

Ülkemizde Hangi Site Tutulursa Tutulsun O Siteyi Hackleyen Hacker Duymadınızmı ? Komşu Çiftlik Acaba Hacklendimi Yada Bakımda mı Yetkililerden Sadece Haber Bekliyoruz..!

Komşu Çiftlikte 503 Service Unavailable Hatasının Anlamı Nedir ?
Bu Hatanın Tek Ama Tek Anlamı Oyun Sunucusunun Kapalı Olduğudur.. Peki Neden Kapalı Hacklendimi Bakımamı Alındı..! Bakıma Alındıysa Neden Her Haftalık Görev Gibi Bize Bilgi Verilmedi Neden Yetkililer Ortada Yok ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..