14 Eylül 2011 Çarşamba

hoşgeldiniz uygulaması

Merhaba arkadaşlar,facebookta gezerken bir uygulama ile karşılaştım ve bu güzel uygulamayı sizlerle paylaşmak istedim.Uygulama “HTML + iframe + FBML = iwipa” adıyla facebookta yeralıyor.Bu uygulamayla hiç koda gereksinim duymadan yorum kutusu,hayran kutusu,video,resim slayt vb. içeriklerin bulunduğu hoş geldiniz sayfaları oluşturabilirsiniz.Uygulama sayfasında eğitim videosunu izleyerek fikir edinebilirsiniz.Video dili ingilizce ama görsel olarak faydalı olacaktır.
Kısaca uygulamayı sayfamıza ekleme ve düzenlemeden bahsedeyim;

İlk olarak uygulama sayfasına gitmek için linke tıklayın: https://www.facebook.com/iwipa?v=app_106878476015645

Click here to install butonuna tıklıyoruz ve yönetici olduğumuz sayfalardan eklemek istediğimiz sayfayı seçiyoruz uygulamayı ekle butonuna tıklıyoruz.Uygulama sayfamıza eklendi şimdi de sayfamıza geri dönüp düzenlemede sıra.

Sayfa duvarımıza eklenmiş olan Wellcome linkine tıklıyoruz ve düzenleme sayfası gelicek.En sağ üstte 2 tane düzenleme ikonu mevcut anahtar ve tornavida ikonuna tıklayarak sayfamıza ekleme ve çıkarma yapılıyor,kağıt üstünde kalem ikonuna tıklayarak da eklediklerimizi düzenlemeye başlıyoruz.

Tabs & Layout kısmında Add Page butonuna tıklayarakta birden fazla sayfa oluşturabilirsiniz.

Kısaca uygulamamız bunlardan oluşuyor.Daha fazla özelliklerini keşfetmek size kaldı güle güle kullanın

Örnek Sayfa Görünümü: https://www.facebook.com/KomikKral?sk=app_106878476015645

Kategori: Hoş Geldin Sayfası | Etiketler: facebook, fbml kod, hoş geldiniz sayfası, HTML + iframe + FBML = iwipa, iwipa, kodları, uygulaması | 24 Yorum »
24 Yorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..