21 Haziran 2011 Salı

Frontier Ville jeton hilesi



Zynga Şirketinin Facebook‘ta Oynanılmasına Başlattığı Yeni Oyunu Frontier Ville, Treasure isle ve FarmVille Karışımı Bir Oyundur..

FrontierVille (Sınırı Şehri Yani Vahşi Batı)..
- Başlangıçta 1 Kara Parçası ve At Arabası ile Başlanılan Oyunda 1 Adet Ev Kurmak Zorundasınız.. Yalnız Ev Kurmak O Kadar Kolay Değil. Öncelikle Arsayı Ev Kurmaya Uygun Hale Getirmek, Yabani Otları Yolmak (Otları Yolarken Extra Xp ve Yiyecek Kazanılıyor.), Odun Toplamak, Evinizin Yapımına Engel Büyük Böceklerden, Ayılardan Korunmak ve Onları Korkutmak Zorundasınız..
Frontier Ville Oyununda Görevler Nasıl Yapılır? Oyun Hakkında..
- FrontierVille Oyununda Görevleri Yapmak Gayet Basit.
Belirli Yerleri Tıklamalarla Yapılan Görevler Sonrasında Tahta, Para ve Yiyecek Kazanıyorsunuz.. Tabiki Hepsinin Ayrı Bir Yolu Var. Belirli Bir Enerji Seviyeniz Olduğundan Yiyecek Enerjiyi Doldurmak Mümkün.
Frontier Ville Oyununda Enerjiniz Yoksa Hiç Birşey Yapamıyorsunuz.(Bu Özelliği Treasure isle Oynayanlar Bilir) 3-5 Dakika Zaman Zarfında Ektiginiz Ekinler Olgunlaşabiliyor ve Bu Sayede Enerji Alabiliyorsunuz.
FrontierVille Oyununun, Treasure isle ve Farmville‘den Farkı Oyunu Oynamaya Devam Etmek için Saatlerce veya Ertesi Günü Bekleme Zorunluluğu Yok, Enerjiniz Varsa Oyun Sürer..

- Frontier Ville Oyununda, FarmVille’de Olduğu Gibi Çeşitli Koleksiyonlar Mevcut.. Çiçekler, Yılanlar ya da Diğer Koleksiyon Öğeleri. Bunları Topladıkça Oyunda Ekstra Puan ve Enerji Kazanıyorsunuz..

- Zynga Şirketinin Treasure isle, Farmville ve Diğer Oyunlarındaki Gibi FrontierVille‘de de Komşu Ekleme Mevcuttur..
Bazı İşlerde Komşularınıza Yardım Ederek Para ve Komşunuzun Kalbini Kazanıyorsunuz.. Kalp Kazanmak Frontier Ville Oyununda Oldukça Önemlidir.

- FrontierVille Oyununda Yapılması Gereken Görevler Ekini Ekip Biçmek, Pazardan Domuz Almak vs.. Ve Benzeri FarmVille Tarzı Görevler Mevcuttur.. Oyunda İleri ki Aşamalarda Aile Kurmakta Mümkünmüş..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..