5 Şubat 2012 Pazar

nano yıkama topu yorumları

nano yıkama topu yorumları

Nanomatik Çamaşır Yıkama topu son 6 aydır tüm bayanların gözdesi haline gelmeyi başaran TV ürünlerinden biri haline geldi. Çamaşır deterjanlarını yoğun bir şekilde kullanan ev hanımlarının yardımına koşan Nanomatik Çamaşır Yıkama topu, evde büyük bir harcamayı önleyerek deterjan tüketimini tamamen ortadan kaldırıyor.

Peki Nedir bu NanoMatik Çamaşır Yıkama Topu ?

Nano teknolojisi ile üretilen çamaşır yıkama topu, suda ki sertliği yok edere kireçi yok ediyor aynı zamanda suya yumuşaklık veriyor. Nano teknolojisi sayesinde de çamaşırlarda ki bakterileri yok ediyor ve temizliyor.

Kimyasal deterjanlar hem bize zarar verirken hem de bir yılda deterjana harcanan parayı hesaplarsak bu çamaşır topu harika bir şey olmalı.

Nanomatik çamaşır yıkama topu

Çamaşır Yıkama Topu Yıkama Prensibi :
Güçlü infrared ışınları su moleküllerinin hidrojen kombinasyonlarını küçük kümelere ayırarak molekül hareketlerini hızlandırır.

Oksijenin çamaşıra nüfus etme ve yıkama gücünü arttırır. Ayrıca negatif ionların yayılarak çamaşıra nüfus etmesine ve böylece deterjan kullanmadan kirin rahatlıkla çözülmesini sağlar.

Kullanımı :

Özellikle kan, vişne vs. gibi zor lekelerde Nanomatik Yıkama Topunu yıkama suyu içersinde 1 saat bekletmeniz halinde daha etkili netice elde edebilirsiniz.

Çamaşır makinenizde ön yıkamalı programı seçmeniz daha iyi bir netice almanızı sağlar.

Zor lekeli çamaşırlarda normalde kullandığınızın 1/5 kadar deterjan kullanabilirsiniz.

Beyaz ve renkli çamaşırlarını ayrı yıkayınız

Nanomatik Yıkama Topunuzu haftada bir kez güneşte kurutarak ömrünü uzatabilirsiniz.

Nanomatik Yıkama Topunuzu akan suyun altında temizleyebilirsiniz.

5,5 kg üzerindeki çamaşırlar için 2 adet Nanomatik Yıkama Topu kullanmanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..