22 Ocak 2012 Pazar

Eskişehirspor Galatasaray maçını canlı bedava lig tv izle 22 ocak 2012

Eskişehirspor Galatasaray maçını canlı bedava lig tv izle 22 ocak 2012

etiket bedava lig tv izle, canlı lig tv izle, donmadan lig tv izle, internetten lig tv izle, lig tv izle, maç izle Lig tv izle, maçı izle lig tv izle, online lig tv izle

Eskişehirspor Galatasaray takımları Spor Toto Süper Lig Spor Toto Süper Lig 21. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Eskişehir Atatürk stadında 22 Ocak 2012 Pazar günü oynanacak olan Eses Gs maçının başlama saati 19:00
Eskişehirspor, Galatasaray’ı yenme hesapları yapıyor
Spor Toto Süper Lig’in 2. yarısında göreve getirdiği teknik direktör Ersun Yanal ile istemediği sonuçlar alarak kötü bir dönem geçiren Eskişehirspor, kendi sahasında oynayacağı zorlu Galatasaray maçına hazırlanıyor.
Eskişehirspor’da yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar Galasaray maçından galibiyet ve 3 puan almayı hedefliyor. Kendi tesislerinde Teknik Direktör Ersun Yanal gözetiminde oldukça soğuk bir havada antrenman yapan futbolcular, Galatasaray karşısında puan alabilmek için yoğun şekilde çalışıyor.
İdmanda, ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışması yapan futbolcuların hırslı oluşu dikkat çekti.
Antrenmana tedavileri devam eden Sezgin, Serdar ve Bülent dışındaki tüm futbolcular katıldı.
GALATASARAY’DAN PUAN ALARAK ÇIKIŞ YAKALAMAK ZORUNDAYIZ
Antrenmanı izleyen Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar, Galatasaray maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
İkinci yarıya istedikleri gibi başlayamadıklarının altını çizen Çuhadar, Galatasaray maçıyla çıkış yakalamak istediklerini vurguladı. Hem takım hem de yönetim olarak Galatasaray maçını kritik gördüklerini belirten Çuhadar, şöyle konuştu:
“Galatasaray maçı ile bir çıkış yakalamak mecburiyetindeyiz. Dahası futbolcu arkadaşlar ve teknik heyet de bunun bilincinde. İnanıyorum ki Galatasaray maçında bir çıkış yakalayacağız ve puan alacağız.”
MEHMET YILDIZ FORMA ŞANSI BULAMADIĞI İÇİN GÖNDERİLDİ
Teknik asbaşkan Çuhadar, Kardemir Karabükspor’a satılan tecrübeli oyuncu Mehmet Yıldız’ın transferini da değerlendirdi. Mehmet Yıldız’ın Eskişehirspor’da forma şansı bulamadığını ve bu yüzden gönderildiğini kaydeden Çuhadar, şu ifadeleri kullandı:
“Hem Mehmet Yıldız’ın menfaati doğrultusunda hem de kulübümüzün menfaati doğrultusunda Mehmet Yıldız’ı Karabükspor’a verdik. Kendisine Karabükspor’da başarılar diliyoruz. Orada başarılı olacağını tahmin ediyorum. Dediğim gibi bizde forma şansı bulma imkanı azalmıştı. Gitmesine en önemli etkenin de bu olduğunu düşünüyorum.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..