17 Aralık 2011 Cumartesi

gizli kamera fiyatları ve özellikleri

NOT: BU ÜRÜNLERİ BİZ SATMAMAKTAYIZ. BU ÜRÜNLERDEN ALMAK İSTEYENLER

http://www.casusgsm.com/gizli-kameralar.html WEB SİTESİNİ ZİYARET EDEBİLİRLER..

TÜM SORUMLULUK CASUS GSM FİRMASINA AİTTİR. SİTEMİZ SADECE ALINTI YAPMIŞTIR.



FiYAT : 900 TL + KDV
·YENİ MODEL 4 GB KAPASİTELİ 1/3 CCD KAMERAYA SAHİP BU CASUS DÜĞME KAMERA YÜKSEK KALİTE GÖRÜNTÜ VE SES KAYDI YAPMAKTADIR……KALEM KAMERAYA GÖRÜNTÜ KALİTESİ VE HAFİFLİĞİ İLE FARK ATMAKTADIR. CCD SENSÖRLÜ OLDUĞUNDAN DÜŞÜK IŞIKTA DAHİ ÇOK NET GÖRÜNTÜ KAYDI YAPABİLİR. BU ÜRÜN ŞU ANDA EN SON TEKNOLOJİ GİZLİ KAMERA KAYIT CİHAZI OLUP SADECE BİZDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.






FiYAT : 750 TL + KDV
·Duvar saati gizli kamera ile gözünüz arkada kalmayacak. Evinizdeki dadının bebeğinize kötü muamele yapmasından mı şüpheleniyorsunuz ? İşte size en gelişmiş şüphe uyandırmayan şık bir saat görünümünde gizli kamera. Sizin için 24 saatten fazla renkli sesli gizli kayıt yapan bu saat kamerayı yaptık…

SAAT GİZLİ KAMERA Bu şık saat gizli kamera evinizde,iş yerinizde hiç bir şüphe uyandırmadan 24 saat kesintisiz renkli ve sesli kayıt yapar. Kaydettiğiniz görüntüleri özel USB kablosu ile bilgisayara takıp izleyebilirsiniz. Ürürnü kullanmaya başladığınızda ne kadar dahice bir ürün olduğunu göreceksiniz. Her ortama uyum sağlaması ve taşınabilir olması açısından evinizin salonuna, oturma odasına, mutfağa ve aklınıza gelecek her yere asabilirsiniz. Kutu içeriğinde olan şarj adaptörü ile tekrar tekrar şarj edip yıllarca kullanabilirsiniz. Evet bu iddaalı saat gizli kamera kimse tarafından farkedilmez. Gizli saat kamera ile gözünüz arkada kalmayacak.

GENEL ÖZELLİKLERİ
görüntü kalitesi 640*480 piksel mikrofon hassasiyeti çok yüksek tam şarj 24 saat çekim imkanı




gizli kamera fiyatları ve özellikleri

FiYAT : 590 TL + KDV
·Kameralı mikro video ve ses kayıt cihazı Kendi bünyesindeki video kayıt özelliği, hafifliği ve küçüklüğü sayesinde emsalsiz bir gizli kameradır. Dilediğiniz her yere yerleştirebilir ve kolaylıkla gizleyebilirsiniz. Dünyanın en küçük ve en hafif kameralı video kayıt cihazıdır. Süper mini ölçüleri ve iğne deliği kamerası sayesinde dilediğiniz her yere kolaylıkla gizleyerek kişisel güvenliğinizi sağlayabilirsiniz. Yeni jenerasyon kamerası sayesinde boyutuna göre harika görüntü kalitesine sahiptir.

GENEL ÖZELLiKLERi
Ölçüler : 73mm x 20mm x 11mm Ağırlık : 18g (batarya dahil) Video Kayıt Formatı : 3GP video format Enerji : Li-Ion Rechargeable battery Hafıza : Harici Micro SD Card ( max.2GB ) Video Oynatımı : Pc üzerinde Quicktime yazılımı ile Şarj Süresi : 3 Saat (Usb üzerinden) Video Kayıt Ölçüsü : Her dakika için ~500Kbyte Video Kayıt Ölçüsü : 3GP Formatı ile 176×144 pixel Video Kayıt Şekli : Hafıza dolana kadar sürekli veya manuel Sürekli Kayıtta Batarya Ömrü : 2 Saat Sesli Video Kayıt : Dahili Mikrofon ile evet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Adınızı Ve Soyadınızı Yazınız..